Sunt absolventa de sociologie si am avut interesanta sansa de a lucra in educatia adultilor si proiecte intr-un mediu sindical ciudat si provocator, inca din 1997. De atunci incoace mi-am tocit coatele si nervii la implementarea proiectelor… scrise de consultanti belgieni, francezi, spanioli, portughezi, pana cand am avut bucuria sa ma vad, pentru o vreme, manager de proiect si pe un proiect scris de mine si aprobat.

Am mai facut un pic din toate, de la operare baze de date pe vremea cand in Romania mai exista cu adevarat metalurgie, pana la traduceri la greu si formare, in special pe management de proiect si gestionarea stresului legat de munca… sau de lipsa ei. Despre aceste ultime aspecte puteti vedea mai multe pe http://freewebs.com/tedixi .

In cadrul blogului voi aborda subiecte legate de probleme in implementarea proiectelor intr-un mediu rigid, formare continua si adaptata adultilor, dorinta sau lipsa dorintei de a invata a celor care au terminat de muuult timp scoala si spaima romanilor in fata ideii de a se intoarce la “scoala”… si bineinteles, de abia astept parerile dumneavoastra! Emailul meu este tedi1_28@yahoo.com .